Voeding

Het thema ‘voeding’ vormt een centraal onderdeel in de behandeling. De laatste jaren heeft de wetenschap het belang van juiste voeding op de gezondheid onderkend. De juiste keuze en hoeveelheid voeding is van essentieel belang voor een gezond lichaam en je lekker in je vel voelen. In de grond voelen we allemaal wat juist voor ons is en wat niet. Echter, ingesleten leefpatronen en omdat veel mensen zich minder realiseren wat de invloed van eten en drinken heeft, maakt dat we onbewust kiezen voor verkeerde voeding. Het gevolg is een lichamelijke belasting die verzuring genoemd wordt.

Die verzuring levert alle mogelijke klachten op zoals: hoofdpijn, slaapstoornissen, menstruatieklachten, gewrichtspijn enz. Spierklachten kunnen zelfs ontstaan wanneer je amper iets aan lichamelijke inspanning gedaan hebt.

Door een unieke meting kan vastgesteld worden welke producten je wel of niet tot je kunt nemen. Het lichaam hersteld zich en gaat de verzuring te lijf zodat men zich steeds beter gaat voelen. Deze aanpak kan jou zelf en je familie veel baat brengen.